Tittut !

Idag är matte och jag hemma, skönt !
Va med husse på jobbet igår innan han lämnade mig vid mattes jobb. Sen när jag trodde att jag skulle få åka hem så tog matte med mig på stan. Men jag fick smaka lite mumsmums så jag klagar inte !

Sen när vi väl kom hem så tog jag en tur upp till brevlådorna för att skälla på grannhunden, den är större än mig. Men det bryr jag mig inte om ! Ville bara säga att dethär är mitt område, men när hon skällde tillbax så fick jag springa snabbt till matte. Tänk om hon hade ätit upp mig !!!

 
Min favoritplats i soffan, synd att husse måste trängas där oxå !

Hörde just att matte sa att vi skulle gå på promenad så det är bäst jag skyndar mig !

Blöt av pussar

Idag när matte kom hem ifrån jobbet så var hon så lyckig över att jag varit en duktig hund och inte kissat någonstans i huset att hon pussade mig så mycket att jag nu är helt blöt..

Men ärlig talat så älskar jag när hon snuttar på mig ;) Men säg inte det till något , hihi



Vad ska jag ha mot fästingar ?

Nu när våren är här och sommaren kommer snart så är matte orolig för att jag ska få fästingar på mig när jag springer i trädgården. Men problemet är att hon inte vet vad hon ska använda till lilla mig.

Kan en chihuahua/papillon ha fästinghalsband el är det bättre att använda något medel ?


Vad använder ni småhundar där ute i landet ?

God Morgon voffar

God Morgon alla söta !

Vaknade kl 8 idag av att matte sa att vi skulle ut och kissa, självklart hängde jag på !
Sen har vi myst i soffan och när jag hörde att husse och matte pratade om att åka och handla så ville jag bara vara säker på att verkligen få följa med så jag förberedde mig lite... 

Åker dom så åker jag !
Matte har visst lite funderingar på fästingar och sånt...ska lyssna på vad hon undrar. Jag har ju inte sett nån iallafall vad det nu är ?!?

Startsidan


Välkommen in till min blogg!
All text är skyddad av upphovsrättslagen. Copyright © mittsakalladehundliv.blogg.se
RSS 2.0